De voordelen van lid worden

U bent al wat jaren bezig met bonsai maar u ziet geen voortgang meer? Uw bomen blijven maar op hetzelfde niveau? Terwijl je zulke mooie bomen in tijdschriften en op websites ziet? Doe zoals velen voor u en sluit u aan bij een bonsaivereniging. De voordelen zijn groot. Bij ons op de vereniging zijn er leden die u verder helpen, cursussen om u te bekwamen, lezingen, demo's en workshops van top bonsaïsten. Mensen die u helpen zowel uw artistieke vaardigheden als uw botanische kwaliteiten verder te ontwikkelen. Het is tenslotte toch fijn als uw bomen gezond zijn en kunnen opgroeien tot de topstukken die we allemaal graag willen.
Daarnaast hoor je nu ook eindelijk eens waar je goede betaalbare startersplanten kunt vinden, niet meer eindeloos zoeken in tuincentra naar een veelbelovende prebonsai. Waar moet je trouwens op letten bij aanschaf? En wat is de beste verzorging. Financiele voordelen zijn er ook. Eenmaal per jaar met 40% korting kopen bij de grootste bonsai importeur, leuke bomen, potten of gereedschap winnen bij de loterij of een bonsai op onze veiling kopen. Kortom redenen genoeg om het eens bij Bonsai Vereniging Midden Nederland te proberen. Kom eens kijken op een bijeenkomst, of lees de nieuwsbrieven die u op deze site kunt downloaden zodat u ziet wat onze vereniging voor u kan betekenen. Probeer het eens, u krijgt er geen spijt van!
Om direct lid te worden gebruikt u het aanmeldformulier

Afdelings bijeenkomsten

De bijeenkomsten worden meestal op elke derde zaterdag van de maand gehouden in Leersum in Cultuurhuis De Binder.

Hoflaan 29
3956 ED Leersum
Telefoonnummer: 0343 - 454052
www.debinder.nl

Aanvang ±13:00 uur, zaal open 12:30 uur. Bibliotheek met schitterende boeken en dvd’s. Elke bijeenkomst wordt er een loterij gehouden met mooie prijzen. Uiteraard kan men voor vragen, opmerkingen en suggesties altijd terecht bij het bestuur. Hebt u problemen of wilt u advies, neem dan de boom in kwestie mee naar de bijeenkomst, er is altijd wel iemand in de buurt die u bij uw problemen kan helpen!
Ook is bij elke bijeenkomst de verkooptafel beschikbaar voor de leden die overbodige bomen, potten, boeken, gereedschap etc. willen slijten.

Lidmaatschap

U kunt lid worden van onze vereniging op elk gewenst moment.
De kosten zijn € 47,50 per jaar.
Informatie over lidmaatschap zijn verkrijgbaar op de bijeenkomsten, of bij de secretaris.

 

 

 

 

 

den